Infracom
gradient-overlay

Contact


Infracom B.V.
Dollegoorweg 19
7602 EC Almelo
Tel. +31 (0)546 - 536 444

Infracom GmbH
Vosmatenweg 6
D – 49824 Laar (Duitsland)
Tel. +49 (0)5947 – 911 201

Onderneming

Sinds 1991 houdt Infracom zich bezig met de winning en opwerking van diverse soorten zand. Begin jaren negentig van de twintigste eeuw werd gestart met de winning van zand op de locatie Itterbeck (Duitsland).

In 2002 werd de zandwinning Gunter Warrink in Wilsum (Duitsland) aan de activiteiten van Infracom toegevoegd, waardoor Infracom een bedrijf werd met twee winlocaties. Naar verwachting zal Infracom in 2010 een derde en vierde locatie in bedrijf nemen. Deze locaties zijn het Europark op op de grens van Nederland (Coevorden) en Duitsland (Laar) en de bestaande zandwinning Oude Vaart in Kloosterhaar (Nederland).

Op iedere locatie beschikt het bedrijf over eigen materieel en installaties waarmee de zandmengsels gewonnen en opgewerkt worden. De zandklasseerinstallaties zijn gebouwd naar de laatste standaarden en voorzien van de nieuwste technieken. Daardoor kan Infracom optimaal voldoen aan de wensen van haar afnemers. Producten worden naar behoefte afgehaald op de winlocatie, of indien gewenst franco geleverd.